Najzanimljiviji sajt Balkanavanzemaljski prsti

Nedavno otkriveni "arheološki materijal", iskopan u Peruu je stvorio zbunjenost na društvenim mrežama. "Vanzemaljska kandža“ sa tri prsta, i mala mumificirana izdužena lobanja iskopani su u gradu Kusku, u Peruu...Zagovornici u teorije o vanzemaljcima veruju da ovi misteriozni skeletni ostaci mogu ukazivati na nepoznate vrste humanoida na Zemlji. Drugi, naravno, veruju da je to lažnjak.


Početni rezultati ukazuju da pronađena "kandža" nalik vanzemaljskoj nije ljudska! Iako još uvek nisu izvršena nezavisna ispitivanja čudesne “vanzemaljske kandže“ tim zadužen za ovaj nalaz veruje da će radiokarbonsko i DNK testiranje otkriti pravo poreklo misteriozne ruke.

Kako se navodi u izveštajima, misteriozni skeletni ostaci su pronađeni na nepoznatoj lokaciji– u tunelu u Južnoj pustinji u Peruu– zajedno sa manjom, izduženom lobanjom.

Inicijalni rendgen testovi pokazuju da su oba ova predmeta prava. Testovi ukazuju na mogućnost da su i lobanja i zagonetna "kandža" pripadale nepoznatoj, humanoidnoj vrsti. To, naravno, još uvek nije potvrđeno.

Brien Foerster piše o skrivenim ispupčenjima na ruci, koje je pokazala rendgen analiza- da sva 3 prsta imaju 5 kostiju, dok ljudska ruka ima 3. Osim toga, lekari u Kusku su utvrdili da je jasno da to nije ljudska ruka, ali je sačinjena od kostiju i kože. Oni nisu mogli da utvrde kom obliku života ona pripada, ili je pripadala.

"Detaljna fotografija jednog od krajeva prstiju pokazuje kožu kao i nokat koji, iznenađujuće, izgleda kao ljudski. Čuvar ovog i drugih artifakata ne želi da ih proda.

YouTube korisnik, Tyler Cusco, je postavio video pod nazivom "Ispitivanje vanzemaljske ruke od strane dr Edisona Salazar Vivanco, Peru, u novembru 2016. godine."


U delu za komentare, gospodin Tajler je napisao:

"Prve analize su u toku, a mi još uvek čekamo rezultate. One se odnose na kožu mumificirane glave."

Što se tiče DNK i C14 testova, trenutno smo u kontaktu sa nekoliko laboratorija širom sveta.Mi želimo svo naše vreme da posvetimo sprovođenju neupitnih i pouzdanih analiza.

Ako je to lažnjak, verujte nam, obavestićemo vas, jasno i glasno! U ovom trenutku nemamo trag koji nam ukazuje na prevaru.

Ovi predmeti su ispitani u Peruu u poslednjih nekoliko nedelja od strane brojnih arheologa, antropologa, biologa, lekara i anatoma. Niko od njih ne misli da je ovo prevara. Zbog toga je izuzetno važno da sačekamo DNK analize.“

Ni jedno nezavisno naučno telo nije još uvek potvrdilo legitimitet tvrdnji koje sugerišu da “kandža“ i čudesna izdužena glava pripadaju vanzemaljcu, ili neidentifikovanoj ljudskoj vrsti.

Ovakva otkrića se uvek tretiraju sa skepticizmom, uglavnom zbog toga što je bilo bilo mnogo otkrića navodnih vanzemaljskih lobanja i skeletnih ostataka za koje se ispostavilo da su prevara.

Izvor:Webtribune.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1