Najzanimljiviji sajt Balkana


studentkinju su izabrala deca milionera
Ruskiinja Julija Svenšikova (29) studentkinja udaće se za ruskog oligarha Konstantina Šerbinina (55) nakon što su je izabrala deca milionera u bizarnom showu "Milioner za brak"....

2.000 djevojaka prijavilo se za učešće na bizarnom šou programu sa željom da postanu supruga naftnog tajkuna i uživaju u luksuznoj vili, jahti i privatnom avionu.


Mladu za ruskog tajkuna je izabralo njegovo petero dece od kojih je dvoje starije od nje. Ovo će mu biti šesti brak, a kako je najavio ujedno i posljednji za milionera

Julija se preselila u Moskvu iz malog mesta na istoku Sibira jer nije imala novca. Radila je pola radnog vremena i studirala.

"Neustrašiva sam. Donela sam odluku da se preselim u Moskvu i uradila to. Došla sam praznih džepova. Na to se ne bi svako usudio. Danas sam pobedila", izjavila je posle završetka bizarnog šoua te pokazujući dijamantsaki prsten.

Budući suprug kazao joj je kako spektakularna, ljubazna i otvorena, što ga je kupilo.


"Dala si mi proleće i to mi mnogo znači. Osećam tvoju iskrenost, cenim to. Muškarci su lovci i morate razumeti to. Ne vole lagan plen. Moja deca su sve što sam imao. Danas sam izabrao tebe. Nikada nisam imao devojku kao što si ti", izjavio je ruski tajkun nakon završetka šoua

Šerbinin je jako sretan jer je upoznao ženu koja ne želi njegov novac, već njegovo srce.

Njegova djeca su bila brutalno iskrena, a neke od kandidatkinja su i uvredili.

"Tata voli visoke devojke, ali ne toliko", "Ne trebaju nam detektivi u porodici, nisu prikladni za nas", "Nisu nam potrebni čudaci", "Šta će ona u showu? Otac želi mnogo mlađe", samo su neke od izjava.

Šerbinin je imao pet brakova kao i dve ozbiljne veze. Poručio je da mu je ovo posljednji.

"Tata, želimo da budeš sretan. Uvek ćemo te podržavati i na tvojoj smo strani. Nadam se a je ovo pravi izbor za tebe i da ćete biti veoma sretni i zaljubljeni. Takođe, nadamo se još jednom bratu ili sestri", izjavia su deca ruskog milionera.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1