Najzanimljiviji sajt Balkana

Policija Singapura je potvrdila da je uhapšen jedan nemenovani 27-godišnji muškarac u zoni aerodroma. On je imao kartu za ukrcavanje koja mu je omogućila ulaz u tranzitnu zonu aerodroma, ali nije imao nameru da napušta državu,...

već samo da se pozdravi i isprati suprugu koja je imala avio let!


Prema singapurskom zakonu, svako ko sa kartom za ukrcavanje prođe obezbeđenje i uđe u tranzitnu zonu mora biti tamo samo ako namerava da putuje.


"Policija želi da podseti sve putnike da su tranzitne zone na Čangi aerodromu pod obezbeđenjem. Putnici koji pristupe ovom delu aerodroma bi trebalo tu da budu jedino ukoliko nameravaju da idu na drugu destinaiju", napisala je singapurska policija na zvaničnoj Facebook stranici.
Ovo nije prvi ovakav slučaj koji se dogodio u Singapuru. Od januara 2019. godine na ovom aerodromu je uhapšeno 33 osobe zbog zloupotrebe karte za ukrcavanje.

Za ovu vrstu prekršaja sud može dodeliti kaznu do 20.000 dolara, dve godine zatvora, a nekada “putnici“ mogu biti kažnjeni novčano i kaznom zatvora.

Razlozi iz kojih ljudi kupuju avionske karte iako nemaju nameru da putuju su razni, poput ovog gde romantik želi da isprati voljenu osobu. Neki su želeli u kupovinu u "duty free" prodavnice, a bilo je slučajeva gde obožavateljke pokušavaju da dođu do članova omiljenog bendaDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1