Najzanimljiviji sajt Balkana

Sadam Husein mansuri
Radžastanska policija uhapsila je Sadama Huseina Mansurija koji je pokušao da napravi ličnu kartu nekadašnjeg vođe islamističke organizacije Al Kaide Osame bin Ladena, .....

koga su 2011. godine usmrtili pripadnici vojske SAD.

Nekadašnji vođa i osnivač te militantne islamističke organizacije Osama bin Laden možda jeste mrtav, ali je u gradu Bilvara u Indiji čovek koji se zove Sadam Husein nedavno pokušao da izvadi ličnu kartu tog ubijenog teroriste.

Ipak, zvaničnici Službe za identifikaciju građana Indije (UIDAI) prijavili su slučaj policiji, koja je uhapsila 25-godišnjeg mladića, koji je i zloupotrebio svoj položaj, budući da je zaposlen u toj službi.


U pokušaju da napravi lažnu ličnu kartu, optuženi je navodno priložio nejasnu sliku Bin Ladena, zajedno sa ostalim ličnim informacijama tog terorističkog vođe.

Zvaničnici su otkrili da će se optuženi danas naći pred sudom, a da će do donošenja presude za takvo delo biti u pritvoru.

Američki komandosi ubili su Osamu bin Ladena u njegovom skrovištu u pakistanskom gradu Abotabadu 2011. godini, tokom mandata bivšeg predsednika Baraka Obame.

Izvor:rts.rs

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala