Najzanimljiviji sajt Balkana

košulja Ultimate Smart Shirt 3.0Razvijena od španske modne marke Sepiia, Ultimate Smart Shirt 3.0 je specijalna muška odeća-košulja koja navodno može smanjiti stres korisnika, i poboljšati zdravlje ...

odnosno, poboljšati protok krvi i povećati nivo energije i još dosta toga...Tako je ova pametna košučja od strane kompanije Sepiia presdstvaljena na sajtu kickstarter kao novi modni detalj


Sepiia već godinama razvija pametnu odeću. Njena prva generacija odevnih predmeta sadržavala je tkaninu otpornu na mrlje oko manšeta i vrata, zahtevajući tako ređe pranje.

Dok je druga generacija uvela tkaninu koja više propušta vazduh, što sprečava preterano znojenje i znojne mrlje, a istovremeno je otporno i na miris.

Za svoju najnoviju generaciju pametne odeće, Sepiia je predstavila odeću u konceptu wellness-a, razvijajuc´i tkaninu koja ima sve karakteristike prethodnih generacija, kao i nove biokeramičke nanočestice koje poboljšavaju navodno zdravlje korisnika, odnosno onoga ko nosi ovu odeću to jest, košulju.


Prema zvaničnom saopštenju za javnost, kompanije Sepiia, biokeramičke nanočestice u predivu su sposobne da reprodukuju FIR (infracrveni spektar elektromagnetnog zračenja.) koje emituje sunce. Toplina koju stvaraju ovi zraci prodiru u kožu korisnika i blagotvorno deluju na mišiće, zglobove i krvne sudove promovišući vazodilataciju koja "omogućava većoj količini hranljivih materija, kiseonika, belih krvnih zrnaca i antitela da dođu do tkiva" i "pojačavaju uklanjanje katabolita iz tkiva tj.organizma“.

Biokeramički materijal unutar pređe takođe apsorbuje štetne UV-A i UV-B ultraljubičaste zrake, štiteći kožu korisnika i reflektuje sunčeve zrake, stvarajući virtuelnu toplotnu barijeru, držeći korisnika hladnom i ugodnom.

Sepiia-ova "Ultimate Smart Shirt 3.0" odeća-košulja može ubrzati metabolizam korisnika, regulisati pH na koži i sprečiti nakupljanje mokraćne kiseline što izaziva bol u ligamentima i kostima. Sve ove karakteristike u kombinaciji smanjuju stres i umor, uvelike poboljšavajući dobrobit korisnika.

"Počeli smo s odećom koja je bila udobna. Sada nam je cilj da se moda razvija prema ličnom blagostanju, što podrazumeva zdravlje i održivost", izjavio je u intervjuu španskoj novinskoj agenciji EFE generalni direktor Sepiia, Federico Sainz.

Sportisti već koriste biokeramičke nanočestice u svojoj odeći za spavanje kako bi poboljšali svoje performanse, ali kompanija Sepiia želi da donosi iste koristi široj svetskoj (običnom svetu)- javnosti, i to tokom dana.

Ultimate Smart Shirt 3.0 već je dostupan za prednarudžbu preko Sepiia Kickstarter stranice,( a svi sotali detalji) po promotivnoj ceni od 89 evra (98 USD).

Ako vam se to čini skupo, imajte na umu da je pametna majica Sepiia mnogo izdržljivija od konvencionalnih košulja, kao i otporna na mrlje, pa ćete je moći nositi mnogo godina. Ko zna, možda čak uštedite novac iako se sad čini pomalo ekstremno skupa
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1