Najzanimljiviji sajt Balkana


devojcica kojia ima 25 srednjih imena
Desetogodišnja devojčica Vilov Sulivan iz Engleske je specifična je po svojim imenima. Ona nosi odnosno ima čak 25 imena, i to tuđih!?...

Stvar je u tome što u njenoj porodici postoji tradicija da se između svog imena i prezimena (srednje ime) dodaju imena poznatih boksera još od 1974. godine.


Majka  devojčice, Maria Braun (44) objasnila je da je sve počelo još davne 1974. godine kada su njeni roditelji Brajan i Sju njoj dali imena legendi iz sveta boksa, želeći da tako ovim sportistima odaju neku vrstu počasti.

Vilovin deka, Brajan Braun, bio je izuzetno veliki ljubitelj boksa, a bio je poznat i po tome što bi olako prešao i pola planete, samo da odgleda boks meč.

Nekoliko decenija kasnije, jedna desetogodišnjakinja Willow Sullivan Corbett u svojim dokumentima ima spisak poznatih boksera, i to mahom onih koji su u svojim kategorijama nastupali mnogo pre nego što je ona bila i rođena.
krstenica-rodni list devojčice Vilov
Verovali ili ne, svih 25 imena uredno su ispisana u pasošu koji ima ova devojčica, a njeno puni ime glasi: Vilov Sulivan Korbet Ficsimons Džeferis Hart Brns Džonson Vilard Demsi Tani Šmeling Šarki Karnera Ber Bredok Luis Čarls Volkor Marciano Paterson Džonson Liston Klej Frezier Forman Tejlor - Braun.


Njena majka Maria za portal Ladbible ispričala je kako njeno dete, zapravo, ni ne zna svoje puno ime.

Vilov zna tek nekoliko svojih srednjih imena. Ni sama nisam mogla da ih popamtim dok nisam malo odrasla. Moj tata je jako pratio boks i upravo je to razlog zbog kog se i ja zovem po dvadesetpetorici legendi iz sveta boksa. Tradicija se ovde ne zaustavlja, a moja druga ćerka Otom (11) (Autumn - Jesen) takođe ima sva ta imena - ispričala je majka ove nadasve neobične devojčice.

Drago mi je što sam posebna zbog imena koje nosim.

Ljudi uglavnom misle da je reč o šali, međutim kada ih ponovim shvate da sam ozbiljna. Svako od nas treba imati svoj trenutak slave, a ono svakako neobična pojava - kaže majka Maria.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1