Najzanimljiviji sajt Balkana


vremenski putnik boks majk tajson

Na ovom starom video snimku boks meča iz 90-tih godina "okom" kamere uhvaćen je neko na koga se sumnja da je vremenski putnik!...

Internet je oduvek bio "plodno zemljište" za razno razne teorije zavere, koje su nekada veoma zabavne i inovativne dok druge su malo više za razmišljanje i istraživanje. 

Jedna od popularnijih je ona teorija zavera u kojima se traže dokazi putovanja kroz vreme na starim slikama i snimcima. Obično su ti materijali s početka veka pa sve do 60-ih 20. veka. 


U ovom videu dole  imamo primer kako neki tvrde "vremenskog putnika" odnosno nekog ko je želeo da poseti više ni manje nego 90-te, ili preciznije boks meč između Majka Tajsona i Pitera Meknilija u Las Vegasu, koji se dogodio 19. avgusta 1995.

Ljudi koji su pažljivije gledali video snimak primetili su u publici čoveka - "vremenskog putnika" koji meč snima nečim što neodoljivo podseća na pametni mobilni telefon s kamerom! Odmah da vam kažemo da je prvi telefon sa kamerom prodat tek u 2000. godine!

Opet drugi koji ne veruju u teoriju zavere putovanja kroz vreme tvrde da je ono na video snimku samo jako dobar softiscirani Logitech i Casio fotoaparat koji se uklapa u opis i izgled uređaja koji se može videti na video snimku

Naravno, šta je u pitanju ostavljamo da sami pogledate i donesete svoje mišljenje.Da li je ovo na snimku običan čovek koji snima malo boljim modelom telefona tog vremena ili vremenski putnik sa današnjim mobilnim telefonom koji ima kameru.? 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1