Najzanimljiviji sajt Balkana
Da li se sećate najjačeg piva na svetu koji se zove "Armagedon" e pa da vas obavestimo pivopije to više nije najjače pivo na svetu!Ovih dana na tržišzu se pojavilo novo jače najjače pivo na svetu a zove se "Zmijski otrov“ (engl. Snake venom)....


Pivo "Zmijski otrov" napravila su dvojica Škota Levis Šand i Džon Mekenzi, koji su i vlasnici pivare "Brewmeister"Njih dvojica su odlučili sda naprave pivo sa čak  67,5% alkohola.

Pa je samim tim sa ovolikim procentom alkohola postalo najjače pivo na svetu,a i preuzelo je titulu od piva "Armagedon", koji je za 2,5 odsto slabiji od Zmijskog otrova (Snake Venom)

Oba piva je napravila škotska pivara "Brewmeister", čiji su vlasnici Levis Šand i Džon Mekenzi.Njih dvojica su potrošili gotovo  devet meseci na stvaranje najjačeg pivo Zmijskog otrova.

Toliko je jako da je na flašici ispisano upozorenje koje glasi: „Ovog piva nemojte mnogo da pijete“.

„Odlična je stvar da se nekome kupi kao poklon za praznik ili rođendan. Svaki muškarac će biti oduševljen da dobije šansu da popije malo najjačeg piva na svetu“, kažu dvojica Škota.

A i cena je svakako u skladu sa njegovom titulom. Flaša od 275 mililitara košta 81 dolar .Dok vlasnik Levis Šand tvrdi da Zmijski otrov ima ukus potpuno jedinstven ukus i da će se veliki ljubitelji piva oduševiti ovim najjačim pivom na svetu Zmijskim otrovom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala