Najzanimljiviji sajt Balkana

michelle lesco ginisova rekorderka  foto:guinnessworldrecordsAmerikanka Michelle Lesco iz Arizone u SAD ima definitvno dobar apetiti! Učiteljica iz Arizone je postavila nov ginisov rekord u  brzom jedenju majoneze ona je uspela za tri minutada smaže (pojede) 2.5 kilograma majoneze,...

Da budemo sudijski precizni po Ginisu tačno 2.448 grama tj. više od tri i po tegle za svega 3 minuta!


Video prikazuje kako Mišel esktremno brzo jede majonezu kašikom sve dok joj lagano ističu tri minute za obaranja i psotavljanje novog ginisovog rekorda.

Mišel je ponosna vlasnica još nekoliko ginisovih rekorda među kojima su najbrže pojedena zdela testenine i to za celih 26,69 sekundi kao i za rekod najbrže pojedeni hot dog bez korištenja ruku koji je smazala u roku 21,60 sekundi.!


Michelle se prvi put pridružila takmičenju u brzinskom jedenju nakon što su je prijatelji odustali od izazova koji su trebali da urade zajedno.

Njena dva muška prijatelja rekla su da nisu u stanju da pojedu 12pašteta, 12 kriški sira, zelene salate, paradajza i hamburgera -ali Michelle nije odustala te se borila bez straha kao "lav"

Od tog trenutka ona je bila opsednuta da se takmiči u brzom jedenju hrane.

Priznala je da joj njen brzi metabolizam pomaže da svari velike količine hrane u kratkom vremenskom periodu, ali i da je rekorde ostvarila zahvaljujući vžbanju. Ona jede velike količine hrane kako bi proširila svoj želudac.

Na kraju pogledajte video:Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1