Najzanimljiviji sajt Balkana

Južnoafrički sveštenik iz grada Umkomas, Koni Helovel (48) primljen je u bolnicu sa kopljem u glavi On je sebe pogodio koplje pištoljem za pecanje u glavu dok je ronio u podvodnom pecanju!...

Incident se desio prošle godine u ova doba. Ludom srećom Koni prošao je bez ozbiljnijih povreda i veoma brzo se oporavio u bolnici jer ipak ga je uglavu upucalo koplje dužine gotovo od 2 metra!Koni je doživeo stravične povrede dok je ronio. Na fotografijama može se uočiti kako mu je koplje ušlo sa desne Koplje mu je ošlo sa desne strane lica, a izašlo kod leve slepoočnice.

"Pištolj koplje je ležalo na dnu pored mene. Bio je prilično veliki talas koji je iznenadio i mene i pištolj. Udario je pištolj kopljem u neki greben i tako sam pokrenuo okidač, koji me je upucao direktno lice, "rizjavio je Connie tokom razgovora u bolnici

 Osim što je preživeo gotovo nemoguću situaciju, Connie Hallowel čak nije ostao ni bez vida, uprkos tome što je oštirca koplja proletela bukvalno milimetar pored njegove očne jabučice.

Halovel je bio na pecanju u blizini plaže Skotburg, južno od Durbana, 31. avgusta prošle godine, a kada mu je koplje probilo glavu, odmah je istrčao na plažu, gde je primio prvu pomoć meštana. Jedan od njih je uzeo brusilicu, kojoj je isekao ostatak koplja.

Spasioci su se takođe pobrinuli oko njega, pre nego što je došla lekarska ekipa, koja a je transportovala u bolnicu u Durbanu.

Nakon jezivog indicenta Koni se uspešno oproavio u bolnici u Pitermaricburgu a svoju radost što je ostao živ podelio je u video snimku gde se zahvaljuje se svima na podršci, i prvoj pomoći  koja mu je pružena nakon bizarne nesreće. Takođe Koni je izjavio da se oseća " veoma, veoma dobro"  i srećno.


Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1