Najzanimljiviji sajt Balkana

medved hoda
Pre dva dana na You Tube se pojavio neobičan video snimak sa jednim medom.Ovaj zanimljivi video je u 05.45 časova napravio Ijen Boman iz Ouk Ridža u Nju Džersiju i odmah ga je objavio na You Tube.U ovom videu se vidi....

kako medved hoda na dve noge kao pravi pravcati čovek !Ovu neobičnu ali i simaptičnu pojavu potvrdilo je i nekoliko Bomanovih suseda iz ulice kao i ljudi koji tu žive u istom kraju, nakon što su videli video snimak.

Takođe su izjavili da su videli ovaj neverovatan prizor gde meda hoda na dve noge kao čovek.Jedan očevidac je izjavio:”Video sam ga pre otprilike dve nedelje i nisam mogao da prestanem da se smejem. Izgleda tako smešno.”

Medved je u jednom trenutku zavirio u kantu za đubre, a potom se uputio ka šumici.Iako je poznato da medvedi mogu da hodaju na zadnjim nogama, Ijen misli da je “njegov” medved tako hodao zbog povrede.

Na You Tube bilo je i nekih komičnih komentara za ovo medveda koji je hoda na dve noge:"Samo je pokušavao da liči na čoveka, kako niko ne bi primetio da je u pitanju medved." Pogledajte tu zaista neobičnu i smešnu scenu....
 

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala