Najzanimljiviji sajt Balkana

probijanje staklene ploče šaolin majstora
U nastavku možete pogledati  video, kako to izgleda kada šaolin majstor (monah) probija staklenu ploče sa iglom. Pripadnici Šaolin drevnog reda monaha iz kineskog istoimenog hrama u svetu su poznati.... po svojim neverovatnim fizičkim izdržljivostima i snazi i uma i tela.

Ako vam deluje nemoguće probijanje stakla iglom varate se! Njima je to pošlo za rukom!. Ovaj video koji će te odgledati snimljem je je posebnim kamerama, koje prave super usporene snimke.

U epizodi emisije Super Slow Show na Youtube, monasi obučeni u karakteristične narandžasta odela pokazali su neverovatnu sposobnost ispred objektiva kamere "fantom v2511", koja može da snima i 25.000 slika u sekundi.


Probijanje stakla sa iglom jedna je od 72 veštine monaha hrama Šaolin odnosno šaolin majstora. Takođe je i jedna od najtežih za ovladati, za ovako nešto poteben su decenije truda i vežbanja da bi se pravilno naučila i izvela ova veština

Šaolin majstor Feng Fej demonstrirao je kako se izvodi.

Koncentrišući svu snagu u ruku i kanališući či, monah odjednom baca iglu toliko snažno i brzo da ona uspeva da probije staklo i usput probija balon iza stakla!

Pogledajte video:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1