Najzanimljiviji sajt Balkana

simpsonovi predvideli pobednika SP 2018
Simpsonovi su opet u cnetru pažnje interneta ali i sveta! Opet su izgleda nešto predvideli. ..Ovog puta je u pitanju finale Svetskog prvenstva u fudbalu 2010 Rusija...

Fanovi kultne animirane serije dele po društvenim mrežama kratak isečak iz jedne od crtanih epizoda Simpsona, u kom porodica gleda najavu za finalnu utakmicu na Svetskom prvenstvu u fudbalu.!

U kratkom videu može da se vidi najava za takmičenje u fudbalu i Bart koji pita Homera zašto ih nikada nije vodio na fudbalsku utakmicu.


Nakon što je odgledao najavu finale svetskog takmičenja u fudbalu, Homer je odlučio da Mardž, Barta, Lisu i Megi odvede na ovo takmičenje.

Tviter bruji da će i ovog puta Simpsonovi možda predvideti finale, jer su u tome uspeli sa predsedničkom kandidaturom Donalda Trampa i učešćem Lejdi Gage na fiunalu Superbola.

Pogledajete video:
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1