Najzanimljiviji sajt Balkana

 video dominantna strana mozga
Da li ste se ikada zapitali koji deo mozga vama najviše "upravlja" Ako jeste,ovaj video test vam može pomoći da to saznate.Kratak i jednostavan test vam može  pokazati  koja strana vašeg mozga više preovladava tj koja je dominantnija....


Za one koji ne znaju engleski jezik potrudili smo se da vam damo opis testa ...

Na početku odaberite A ili B. Zatim pogledajte na koju se stranu balerina na snimku vrti (A ili B). Napišite veliko slovo "q" na čelu i odredite smer kretanja vašeg prsta (outward= spolja inward=unutra),drugi test posle toga prekrstite noge ( Leve preko desne ili desna preko leve A ili B). Odaberite umetnička dela koja vam se više sviđaju A ili B . Preklopite ruke (kako ste preklopili ruke... desna preko leve ili leva preko desne? A ili B) , a zatim odaberite fotografiju koja najbolje opisuje vaš radni sto i beleške.


Zbrojite sve svoje odgovore "a" i "b". Ako imate više odgovora "B", desna strana mozga vam je dominantna.A to znači da ste vi vizuelni tip,društveni, umetnički orijentisani, nestrpljivi, intuitivni, neorganizovani vi ste oni koji vole da žive u svetu mašte.

Ako imate više odgovora "A" Vi spadate u ljudi kojima je leva strana mozga dominantna i vi ste rečiti, logični, organizovani, uredni, maštoviti i lako uče jezike.Ako imate isti broj odgovora "A" i "B", imate osobine obe skupine ljudi.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala