Najzanimljiviji sajt Balkana

covek u ziduStanare zgrade u ruskom Jakutsku probudilo je glasno zapomaganje muškarca koje je dolazilo iz zida. Kada su spasioci usred noći u nedelju došli ... da izbave nesrećnog čoveka zatekli su krajnje neobičnu scenu.

Čekićima i testerama uspeli su da se probiju kroz zid, kada im se “ukazao” muškarac koji dubi naopačke u ventilacionoj cevi. On je spasen, a snimak bizarne nesreće brzo je postao hit na društvenim mrežama. Međutim, priča postaje još čudnija.Ispostavilo se da je čovek sa 10. sprata bacio u otvor “valenke” (ruske vunene čizme).

Pretpostavlja se da je to uradio kako bi ih osušio, a sve je krenulo naopako kad je hteo da ih dohvati. Izgubio je ravnotežu i upao u rupu duboku 28 metara. Pad, koji je trebao da ga ubije, je čudom preživeo zato što se otvor sužavao, ali i zato što su ga čizme ublažile.


izvor: novosti.rsDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

Posetioci sajta koji koriste Operu

Posetioci sajta koji koriste Operu pregledač (browser) na desktop računarima. Molimo vas da odblokirate naš sajt od adblock opera dodatka  (vidi sliku)  Jer...održavanje ovog websajta moguće je zahvaljujući prihodima od reklama i oglašavanja.HVALA UNAPRED😊 što ste, dozvolili da vam ovaj sajt prikazuje reklame/oglase
zareklame

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1