Najzanimljiviji sajt Balkana


Ovi bizarni talenti možda jestu glupi i možda "obični" ali su u svakom slučaju zanimljivi možda zbog toga što su baš uvrnuti.Neki od ovih bizarnih talenata su otkriveni u programima poput emisije "Supertalenat", a neki su se i našli kao Ginisovi rekorderi.Kako god bilo....pročitajte i pogledajte 10 top bizarnih talenata pa sami prosudite da li su baš toliko bizarni....

1.Čovek koji može progurati svoju glavu  kroz teniski reket
 Capitan Frodo kako je njegovo umetničko ime je član cirkusa.Njegov bizarni talenat se sastoji u tome da  svoju glavu i ramena može provući kroz okvir teniskog reketa koji ima u prečniku 25 centimetara!


2.Podriguje jačinom od 110 decibela
 Pol Han je u stanju da podrigne jačinom do neverovatnih 110 decibela.! On je sa ovom jačinom podrigivanja ušao i u Ginisovu knjigu rekorda za najglasnije podrigivanje na svetu

3.Prima  udarce u međunožje bez povreda
Jong Hsueh šaolinski monah, pojavio se u kineskoj verziji “Ja imam talenat” i u ovaj emisiji je predstavio svoj bizarni talenat.On to nazva drevnom kineskom veštinom koja štiti muške genitalije kako bi se u borbama što manje povredili.( kao u filmu Johnny English Reborn)Dok su muškarci u publici zgorženo gledali,Jong je dozovolio je svima da ga šutiraju u međunožje,usput smešeći se kao da to nije ništa.


4.Čovek koji može da odvoji kožu od tela 15 centimetara
 Geri Tarner iz Velike Britanije ili kako ga drugačije zovu “Stretchy Skin Man”,ima talenat ili sposobnost sda odvoji kožu od tela čitavih 15.8 cm centimetara.Njegov talenat, je ustvari poremećaj koji se zove Ehlers-Danlos Sindrom kojise javlja na koži ligamentima i unutrašnjim organima.5.Čovek koji vuče kombi kapcima!
 Kaskader kinez Ksi Zhongcai iz grada Hefei u istočne provinciji Anhui,ima takođde bizaran talenat.Ovaj kinez  vuče automobile, i kombi vozila svojim kapcima.!

6.Čovek koji može da povrati sve

 Lian Juksin 25 godišnji kinez, iz Xia Mei gradam,šokirao je doktore savojim bizarnim talentom da on iz sebe može izbaciti sve.Na primer žive ribe,lanace itd. Lian sve može da povrati. “Shvatio sam da to mogu kada sam kao dečak slučajno progutao lopticu i jednostavno je izbacio. Mislim da mogu progutati bukvalno sve - izjavio je Lian u vezi svog talenta.

7.Čovek koji štrca mleko iz oka
Neobičan da kažemo bizaran talenat poseduje i  Ilker Ilmaz koji izbacuje mleko kroz oko, nakon što ga ušmrče kroz  svoj nos.Kako on to radi pogledajte u videu koji sledi
8.Čovek koji može da stavi celu limenku u usta
 Francisko Domingo ima impresivno velika i elastičan usta.On ima talenat da može u svoja usta koja su velika 16.99 centimetara da stavi celu limenku Koka Kole. Njegov talenat je zapisan i u Ginisovoj knjizi rekorda.


9.Žena koja svira frule nozdrvama
 Kler Hejvs impresionirala je sudije britanskog šoua “Supertalenat” kada je počela da svira frulu nosem umesto ustima.


10.Ume da nacrta savršeni krug
 Aleksandar Overkuik može da nacrta savršenu kružnicu za manje od sekunde.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala