Najzanimljiviji sajt Balkana

Slobodan Bugarčić je 45 godina vozio bez vozačke dozvole
Slobodan Bugarčić iz Dragačeva platio je kaznu od 125.000 dinara jer je punih 45 godina vozio bez dozvole privatni i službeni automobil....

Slobodan je pre 45 godina kupio prvi automobil u Prištini i lično ga je dovezao do Dragačeva, naravno bez vozačke dozvole.

"To jutro sam pošao na groblje, da supruzi zapalim sveću, kad policija, bukvalno iskoči pred mene. Da sam znao da su tu, mogao sam ih zaobići, ali... Kaže policajac vozačku i saobraćajnu. Ja mu dam saobraćajnu, a kažem vozačku nemam" priča Slobodan kako je došlo susreta sa policijom.

"Zamolio sam ga da mi ne piše prijavu i da ću odmah ujutru da prodam automobil, što i jesam uradio, ali nažalost prijavu je morao da napiše", iskren je Slobodan.


Iako ga ovaj Dragačevac molio policajca da mu ne piše kaznu, obećavao da će prodati automobil, policajac je bio neumoljiv, napisao je Slobodanu kaznu!

Te je dodao:
"Lično sam dovezao fiću od Prištine do Guče, bez vozačke dozvole. Išao sam i na more, ne znam gde sve nisam išao, nikada nisam napravio prekršaj", rekao je Slobodan.

Međutim, ruka zakona stigla ga je prošle 2017. godine i to samo nekoliko meseci pred penziju. Slobodanu je sudskom presudom osim novčane kazne od 125.000 dinara određeno i oduzimanje dozvole - koju nikad nije ni imao!?

Porodica i prijatelji su ostali u šoku i neverici, jer im nikada nije palo na pamet da Slobodan nema vozačku, a "jezdio" je kroz celu bivšu Jugoslaviju!Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1