Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: slovenačka policija
Tri pijana slovenačka policajca iz Kranja su suspendovana jer se otkrilo da su maloletnoj drugarici jednog od njih dopustili da vozi policijsku tkz. "maricu" iako nema vozačku dozvolu...

Policijska uprava Kranj, gde se incident dogodio, u svom izveštaju su rekli da su policajci u kasnim noćnim satima malo "provozali" maloletnu prijateljicu, a potom su joj dopustili da i ona voz policijski kombi tkz "maricu" na auto-putu

Policajci imaju 30 i 25 godina, a treći je 20-godišnji pripravnik na čiju su ideju prošle nedelje pozvali njegovu maloletnu drugaricu.

Protiv njih je pokrenut disciplinski postupak, a ako uz to budu optuženi i osuđeni za nesavesno ponašanje tokom dužnosti, mogli bi biti kažnjeni i sa tri godine zatvora ili novčanom kaznom, objavili neki slovenački novnarski mediji.


U policiji ističu da suspenzijom mladih policajaca žele javnosti da daju na znanje da je neodgovorno ponašanje policajaca na dužnosti nedopustivo.

Policija u Kranju je navela da policajcima preti i otkaz i mogućnost krivične prijave.

Kako navode slovenački mediji, za incident s maloletnom devojkom koja je policijskim vozilom upravljala na auto-putu, saznalo se tako što je ona ceo događaj malotenica snimala telefonom i objavila na društvenim mrežama.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala