Najzanimljiviji sajt Balkana

Džordž Hudginisov rekod u izdržajuDžordž Hud (62) američki marinac postavio je novi svetski rekord u izdržaju (engl. plank), zvanično u Čikagu ! Time je postavio rekord za najduži abdominalni izdržaj za muškarce, ... saopštili su službenici i sudije sa lica mesta iz Ginisove knjige rekorda.

George Hood je tako postavio novi svetski ginisov rekord u izdržaj poziciji (plank) koji je sada osam sati, 15 minuta i 15 sekundi.


Ovim događajem tj rekordom premašio prethodni rekord u izdržaju (plank) Mao Vejdonga iz Kine, koji je u izdržaju bio osam sati i jedan minut. Hud kaže da je kao pripremu za ovaj poduhvat izveo 2.100 sati u izdržaju.


Da pokaže kako se oseća dobro posle postavljanja rekorda, Hud je naočigled svih uradio još 75 sklekova.

Posle postavljanja rekorda, Hud je najavio povlačenje iz ovakve vrste takmičenja. Počeo je da se bavi izvođenjem izdržaja 2011. godine, a pred događaj u Čikagu vežbao je sedam sati dnevno.

"Morao sam da izađem iz dimenzije vremena i da se distanciram od časovnika. To je veština kojom sam ovladao tokom godina", rekao je za američke medije

Huda je tokom čitavog događaja pratila glasna rok muzika, što mu je, kako kaže, pomoglo da ispuni san.

"Dok sam rastao, bio sam fasciniran rokenrolom poput grupama 'Van Halen', 'Mötley Crüe', 'Deep Purple'Gledao sam njihove spotova i postao opsednut. Verujte mi, za ovih 8 sati, 15 minuta i 15 sekundi, osećao sam se kao rok zvezda“, istakao je Hud.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1