Najzanimljiviji sajt Balkana


Gotovo više od 590.000 (dok pišemo ovo) je zainteresovanih za neobičan i zanimljiv događaj (ako se desi) "Storm Area 51, They Can't Stop All of Us" koji je pokrenut  sa ciljem da ljudi upadnu u zaštićenu vojnu tajnu oblast  "Area51" ili "Oblast 51"...

koja je  oduvek  bila primammljiva teoretičarima zavere koji tvrde da ovo mesto-ovu bazu, redovno posećuju vanzemaljci!

Tajna američka vazdušna baza, pod kodnim nazivom "Area51" ili "Oblast 51", u državi Nevada, za koju se navodi da je prošla kroz dosta tehničkih promena, godinama je bila magnet za sve vrste teoretičara zavere i lovaca na vanzemaljce.

Od 1950.godine  prošlog veka, SAD su počele da testiraju avion za izviđanje na visokoj nadmorskoj visini, i odmah su se pojavile izveštaji o viđanju NLO-a.

Gotovo 590,000 "lovaca na vanzemaljce" (dok ovo pišemo)ne skrivaju svoje smele planove da traže "čovekolika zelena bića" na području baze vazduhoplovstva "Edvards",  poznatije u svetu kao "Area51" ili "Oblast 51" koja je pod jakim  vojnim merama obezbeđenja.


Čak su i putem društvene mreže Fejsbuk pozvali sve koji su se spremni da im se pridruže u "Oblasti 51".

Fejsbuk događaj je napravljen pod nazivom "Oblast 51, ne mogu sve da nas zaustave".

Više od 630,000 korisnika (trenutno dok ovo pišemo) se prijavilo da ide na događaj (event) "Storm Area 51, They Can't Stop All of Us" dok je oko 593.000 "zainteresovano" za prisustvo ovom događaju to jest lova na vanzemaljce u američkoj bazi Edwards.

Pokušaj organizovanog upada zakazan je za 20. septembar ove godine!

"Sastaćemo se u Oblasti 51 i koordinirati naš ulazak" navedeno je na događaju napravljenom na Fejsbuku.

Tako je Jen Petrilli korisnik fejsbuka i ovog događaja objavio je na stranici za diskusiju o događaju.

"Narode loše vesti! Ovaj događaj je planiran za 20. septembar. Iako volim ovo vreme planiranja, ovo im daje puno vremena da premeste vanzemaljce iz oblasti 51, moramo požuriti"

 

Vlada SAD-a je priznala da je ta tajna baza u vezi sa obaveštajnim delatnostima 2013. godine, nakon zahteva za slobodu informacija iz 2005. godine.

Smatra se da baza razvija CIA špijunsku tehnologiju na visokoj nadmorskoj visini, koja se neretko povezuje sa dizajnom vanzemaljskog svemirskog broda, tako da teoretičari zavere i dalje tvrde da je to mesto gde se već nalaze ili će biti smešteni NLO, ako pristanu na Zemlju
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1