Najzanimljiviji sajt Balkana


Belgijanac Džimi De Fren, (48) koji polaže za vozača autobusa, odlučio je da sedi 165 sati na WC šolji postavljenoj u sred jednog bara, ....

ali je odustao u petak ujutro nakon 116 sati....

"Šala na sopstveni račun je najbolji humor koji postoji. Zašto ovo radim? A zašto da ne? Ne postoji ništa što volim više od toga da mi se ljudi smeju, jer onda ja isto to mogu da radim njima", rekao je De Fren za Rojters.

Bar "Filip’s Place" u Ostendu bio je otvoren tokom njegovog "podviga", pa su njegova porodica i prijatelji mogli da dođu da ga bodre.

De Frene je u svakih sat vremena imao pravo na pet minuta pauze koje je gomilao nekoliko sati kako bi mogao da malo odspava. Ironično, trebao je i pauze za odlazak u toalet, jer onaj na koji je sedeo nije bio povezan na kanalizaciju.


Sedenje nije bilo toliko jednostavno kao što se činilo.

"Bio sam jako umoran i noge su me bolele, ali verovao sam u svoj uspeh i pokušao da postavim zvanični svetski i Ginisov rekord", rekao je De Fren belgijskim medijima

Ne postoji zvaničan svetski i Ginisov rekord za sedenje na WC šolji, ali De Fren kaže da je otkrio da je neko drugi ranije već proveo 100 sati na njoj.

De Fren je rekao da je Ginis bio obavešten o pokušaju postavljanja svetskog rekorda i da su ga lokalni zvaničnici i svedoci proveravali kako bi mogli da potvrde taj rekord.

Iz Ginisisove knjige rekorda niko nije bio dostupan za bilo kakav komentar.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1