Najzanimljiviji sajt Balkana

australijska lutrija loto
Šerif Girgis koji je nekada radio u bioskopu  svojoj 23 godini 2007.godine osvojio lutrijski džekpot od 30 miliona australijskih dolara ( oko 18,9 miliona evra) međutim na kraju  je ostao  "bez prebijene pare"...

Loto dobitnik iz Australije, koji je osvojio nagradu u vrednosti od skoro 19 miliona evra, ostao je bez ičega nakon niza katastrofalnih investicija.

Nakon što se posavetovao sa agentom za nekretnine u Pertu, rešio je da "odreši" kesu, pa je kupio pab, luksuzni brod, noćni klub i deo zemljišta sa pogledom na vodu.

Potrošio je više od 800.000 evra na uređenje paba, ali on je u roku od tri godine izgubio oko 620.000 evra.

I ostali poduhvati su mu propali, a Girgis je ostao bez sreće. Pokrenuo je pravni postupak protiv Rasela Polivke, biznismena kojem je poverio da upravlja njegovim bogatstvom.

Međutim, sud je prošle nedelje presudio da Polivka isplati Girgisu samo 1,2 miliona evra, a ne kompletno bogatstvo, čemu se on zapravo nadao.


"Polivka je donosio odluke u ime gospodina Girgisa. On mu se obratio za savet i radio je onako kako mu je Polivka savetovao. Utvrđeno je razumno oslanjanje na pogrešno ili obmanjujuc´e zastupanje gospodina Polivke, kao i na nehajno savetovanje istog" rečeno je u sudu.

Kako je prenela Zapadna Australija, bivši milioner potrošio je 1,6 miliona evra na noćni klub, ali ovo mesto navodno je bilo precenjeno.

Takođe je kupio i luksuzni brod nakon susreta sa biznismenom Polivkom 2012. godine. Sada je ostao bez ičega bez ijedne "prebijene pare"
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1