Najzanimljiviji sajt Balkana

Proizvođači popularnog australijskog piva "Victoria Bitter" iz Melburna objavili su da su tržištu australije naovndo je napravila čaja ukusom piva . Ovo ograničeno izdanje VB čaja koji kombinuje cejlonski crni čaj i Super Pride hmelj...

Rezultat ove kombinacije dalo je šoljicu čaja koji ima ukus kao pravo pivo kako tvde iz australijske gore navadene pivske kompanije.

Paket čaja ( sa 24 kesice čaja) sa ograničenim izdanjem ovog čaja od piva prodaju se na internet stranici pivare po ceni od 10 australijskih dolara

Iz "Victoria Bitter" navode da su stvorili poseban bezalkoholni čaj "Victoria Bitter tea" ( prvenstveno za zaljubitelje kriketa a posle i za sve ostale) sa ukusom piva za ljubitelje čaja sa australijskog podneblja.

Uz VB čaj sa ukusom piva, mogu ljubitelji čaja mogu uživati u karakterističnoj gorčini Victoria Bitter piva bez brige o alkoholu.Direktor brenda Victoria Bitter Chris Makvell rekao je za Herald Sun da je VB čaj predstavljen kako bi pomogao navijačima kriketa Australije koji su morali da ostanu budni do kasno u noć te da bi odmorni i bez mamurluka ustajali rano ujutro.

"Znamo da Australijanci vole  da gledanju kriketa sa VB-om u ruci", rekao je Makvell.

Neki tvrde da su probali "Victoria Bitter tea" te ga zasladli običnom mlekom i da su došli do zaključka da je hmelj Super Pride uvek u "pozadini" čaja, što čini da ovaj čaj sa uksuom piva deluje kao jedan najobičniji čaj..(ipak dok ne probamo možemo jedino da verujemo proizvođaču piva , zar ne? op.aut.)

"Ako uživate u VB pivu, nastavite to da pijete. Ako volite čaj i volite VB, možda ih jednostavno konzumirajte odvojeno. Ako volite vrhunske, ali dobronamjerne promotivne stvari, ovo je pivo-čaj je za vas", napisao je Callum McDermott.

Trenutno je rasprodata sva limitirana količina ovog čaja sa ukusom piva.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1