Najzanimljiviji sajt Balkana

Vili MarfiJedan nemenovani provalink iz SAD-a proveo se kao "bos po trnju" odnosno pretučen je, od strane 82-godišnje bake Vili Marfi (82) bodibilderke iz države Njujork ! Provalink je u prošli četvrtak pokušao da opljačka baku ali je na kraju završio u bolnici....

Ispostavilo se da je provalnik u četvrnabasao na bodibilderku Vili Marfi (82) koja se upravo spremala za spavanje. Krenuo je da joj lupa na vrata i tražio da zove Hitnu pomoć. Vili nije nasela, pa je razvalio vrata, zbog čega se gorko pokajao.


"Bilo je donekle mračno, stara sam i sama, ali sam takođe jaka. Odabrao je pogrešnu kuću"rekla je penzionerka za američke medije pokazujući bicepse.

Baka ga je nalupala svime što joj je palo pod ruku, a počela je ni manje ni više nego od stola.


"Dohvatila sam sto i krenula da ga udaram. I pogodite šta? Sto se slomio" prepričava baka svoju prvu reakciju.

To je nije obeshrabrilo pa je počela da lupa provalnika sa metalnim nogama stola. Stigla je i da otrči po šampon i poprska ga po očima. Posle toga je dohvatila metlu da ga još malo dokusuri.

Kada je završela sa njim morala je da ga izvlači iz kuće, što ipak nije bilo lako iako tvrdi da iz benča još uvek može da podigne 100 kilograma.

"On hoće da beži glavom bez obzira. Ja pokušavam da mu pomognem u tome, ali je pretežak, ne mogu da ga pomerim.

U tom trenutku stiže policija koju je Vili zvala kad je provalnik krenuo da lupa na vrata.

"Kada su došli ležao je na podu, dobro sam ga udesila. Mislim da mu je bilo drago kad su ga odvezli" kažzala je baka bodibilderka za američke medijeDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1