Najzanimljiviji sajt Balkana

spomenik nadgrobniAlan Hatel (75), iz Škotske, varilac u penziji, bio je poprilično iznenađen što ga niko nije pozvao već tri do četiri meseca, ali sada misli da je razlog tome činjenica što njegovi poznanici smatraju da je mrtav,...

te je želeo da se oglasi i stavi im do znanja da je među živima.


Krivac za ovu konfuziju, kako on tvrdi, jeste njegova bivša supruga koja je navodno stavila nadgrobnu ploču, premda kaže da nije skroz siguran. On je kazao da je govorio sa lokalnim vlastima i planira da pokrije spomenik sa njegovim imenom.

Prema njegovom svedočenju, on smatra da je bivša supruga kupila deo zemlje i stavila spomenik sa namerom da oboje budu sahranjeni na istom mestu, s obzirom da su na nadgrobnoj ploči ispisana imena njih oboje.


"Nikada, ali nikada nisam rekao da želim da budem sahranjen pored bivše žene. Razveli smo se pre 26 godina, i nikada nije bilo neprijatnosti. Ipak, neprijatno mi je zbog ovoga. Da nađete spomenik, a i dalje ste živi nije nešto što vam se dešava svaki dan " rekao je Hatel koji sa bivšom suprugom ima dvoje odrasle dece.

Hatel je dodao da je shvatio da nešto nije u redu kada je primetio da mu je socijalni život bio prilično "tih" u poslednje vreme. Takođe, on je istakao da je spomenik podignut bez njegovog znanja, te da mu je cela situacija izgledala kao scena iz "Mućki" sa Rodnijem i Delbojem u glavnim ulogama.

Telefon mi nije zvonio mesecima. Bio sam zbunjen zbog toga, ali sada znam zašto me ljudi nisu zvali. Čak ni ne želim da budem sahranjen, planiram da budem kremiran... Još sam živ - istakao je Hatel dok je stajao pored nadgrobnog spomenika sa njegovim imenom na groblju Newmonthill Cemetery u Forfaru.

Mediji su pokušali da dođu do gospođe Hatel, ali je jedan od članova te porodice rekao da se ta stvar "rešava privatno".

izvor:Telegraf.rsDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1