Najzanimljiviji sajt Balkanavencali svoju decu jer veruju u reinkarnaciju budizam
Roditelji sa Tajlanda  venčali su svoje potomstvo - kćerku Gitaru i sina Kivija, blizance stare 6 godina.Oni su tako  bili su glavni akteri svadbene ceremonije koja je koštala nekoliko hiljada evra,....


a koju su organizovali kako smo rekli njihovi roditelji na Tajlandu.

Maloletni blizanci, brat i sestra, stupili su u brak na budističkoj ceremoniji, pošto njihovi roditelji veruju da su bili ljubavnici u prošlom životu.
vencali decu jer veruju da su u prethodnom životu bili ljubavnici
Kako se navodi, ovom bizarnom činu prisustvovali su brojna rodbina i prijatelji, a slavlje je obilovalo raskošnim detaljima, odvijajući se čak i na ulici gde je bilo postavljeno devet kapija kroz koje je Gitara morala da prođe dok je išla u susret bratu mladoženji, Kiviju.

Devojčica je morala da mladoženji donese i miraz, a on je iznosio negde oko 5.000 evra!

Prema izjavama njihovih roditelja, Amornsana Suntorn Malirata (31) i Phačaporna (30), oni su po rođenju znali da Gitara i Kivi moraju da se tako povežu, jer po verovanju budista, svi blizanci su u prethodnim životima bili ljubavni par koji nije raščistio račune u prošlom životu.


"Morali smo da im organizujemo venčanje jer su njih dvoje samo na taj način mogli da reše probleme iz prošlog života. U suprotnom, može da ih prati loša sreća u ovom životu" izjavila je Amorson, dodajući da su oboje bili tako lepi tokom ceremonije.

Njihov otac, Phačaporn, izjavio je njihov brak nije pravno obavezujuć, kao i da će njih dvoje moći da pronađu druge partnere kad odrastu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala