Najzanimljiviji sajt Balkana

Le Van sa pokojnom suprugomVijetnamac Le Van nije mogao nikako da se pomiri sa smrti svoje supruge pa je iskopao njene posmrtne ostatke, zapečatio ih u gipsanu skulpturu i tako spava sa njom u krevet poslednjih 16 godina.!..

Ova bizarna,šokantna priča na "svetlost" dana izašla je 2009. godine ali tek sad ovih dana ponovo je postala aktuelna kada su počeli da pišu strani zapadni mediji...

Priča vijetnamca Le Vana je zaista šokantna i bizarna ! Većina ljudi je misli da je to prevara. Na kraju, teško je verovati da bi neko mogao da iskopa ostatke supružnika sa groblja, vrati ih kući i prespava u istom krevetu sa njom.Ipak, i toga ima u svetu Le Van spava poslednjih 16 godina sa posmrtnim otacima svoje pokojne supruge ,uprkos protivljenju rodbine i sugrađana, kako on kaže ne planira da je vrati u grob


Vijtamac Van i njegova supruga venčali su se 1975. Jedva da su se poznavali, a kamoli delili romantična osećanja, ali njihovi roditelji su svoju zajednicu uredili od malih nogu, a ubrzo nakon što se Van vratio iz vojske te su venčali

Kako su se upoznali, novopečeni bračni par ubrzo se zaljubio i živeo srećno. Imali su sedmoro dece i vodili su štedljiv, ali miran život, sve dok jednog dana 2003. kada je gospodin Van, koji je radio od kuće, dobio vest da je njegova žena iznenada umrla.Hitno je došao kući, ali jedva je uspeoi da vidi svega par minuta pre nego što je sahranjena.
Le Van i njegova suprugaU početku, Le Van provodio većinu svog vremena, noći i dannju, na groblju, spavajući na grobu svoje žene, ali nakon nekoliko meseci počeo je da se brine zbog lošeg vremena i kiše. Odlučio je da je najbolji način da ostane blizu svoje pokojne supruge da iskopa tunel do i u njenom grobu, kako bi mogao da spava pored nje !

Kada su za ovo saznala njegova deca za novo mesto za spavanje i zabranila mu da više provodi noći na groblju. Međutim, nije mogao da podnese pomisao da zauvek ostavi svoju ženu.

Jedne noći, Le Van je odlučio da ako ne može spavati na groblju, sa sobom će dovesti ostanke svoje žene. Prvo joj je iskopao kosti i stavio ih u kesu u blizini groblja. Zatim je počeo da pravi šuplju statuu u obliku svoje žene, od gipsa, cementa, lepila i peska, i stavljajući posmrtne ostatke svoje žene u stranu. Zatim je stavio šuplju statuu na krevet i legao pored nje.

Tako da sa njoj pojonom suprugom odnsono njenim ostacima spava poslednjih 16 godina.

Kada su Le Van deca saznala za ono što je uradio, bila su besna i tražila je da vrati telo njihove majke na poslednje počivalište, ali on je odbio rekavši da ne može dalje bez nje. Komšije nisu posećivale njegovu kuću godinama nakon što su saznali da je vratio kosti svoje žene, a neki su čak alarmirali vlasti, optužujući Le Van-a za širenje bolesti.

Policija ga je pokušala ubediti da više puta vrati telo svoje žene na groblje, ali tvrdoglavi se muškarac odustao, pa su na kraju odustali.

On i dan danas uprkos svemu spava sa ostacima pokojne žene te statuu čisti, šminka svaki dan i menja odeću , stvari koje nikad nije radio dok je njegova žena bila živa.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1