Najzanimljiviji sajt Balkana

Bogati farmer iz kineske provincije Sichuan uhapšen je zbog navodne krađe živine iz nekoliko sela u okrugu Linšui, kako bi kupio gorivo za svoj luskuzni BMV od 290.000 dolara.!...

Policija u Linšuiju je od aprila ove godine dobijala izveštaje o kokoškama i patkama koje su bile kradene iz nekoliko sela u okrug

Kada su policajci pokrenuli istragu ostali su šokirani nisu očekivali da će krivac biti jedan od najbogatijih poljoprivrednika u tom području! Kineski bogataš čije ime se navodi kao Kiang vozio je luksuzni BMV od 2 miliona juana (oko 290.000 dolara!) i  krao kokoške i patke i ostalu živinu.


Sve je krenulo kada je Kiang pretrpeo finansijske ozbiljne gubitke, te mu je bilo teško priuštiti gas za svoj skupoceni BMW Tako je počeo da krade kokoške,patke, da ih uzgaja na svojoj farmi i da ih prodaje za novac da bih mogao da kupi gorivo za svoj luksuzni BMW.


Nakon što je polcija primila više pritužbi, pokrenula je istragu o krađi živine. Nakon što su proverili video za nadzor, primetili su da neko vozi motor bez registarskih tablica u kasnim noćnim satima.

Počeli su da prate puteve 24/7 i na kraju su uočili isti sumnjivi motor. U početku nisu imali dovoljno dokaza da povežu muškarca sa krađama, pa su odlučili da ga vrate pod policijski nadzor. Policija je samo viđala trgovce živinom u Kiangovoj vili


Nakon što su prikupili dovoljno dokaza,policija je odlučila da uhapsi Kianga i odvede ga na ispitivanje, ali je bogataš-kradljivac iskoristio svoj moćni BMV i pobegao policiji.

Suočen sa policijom, 50-godišnji farmer priznao je na kraju krađu, objašnjavajući da je njegov BMV od 2 miliona juana zaista "žedan" i jer njegova finansijska situacija u ovom trenutku nije bila dobra,te se tada, okrenuo se krađi i prodaji živine za subvencioniranje mesečne potrošnje goriva za svoj skupovceni BMW.

Na kraju bogati farmer Kiang završio je u zatvoru te je optužen je za krađu kokošaka i pataka!
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1