Najzanimljiviji sajt Balkana

U Versaju jedan nemenovani 29-godišnji zatvorenik koji je bio na odsustvu pijan i bez vozačke dozvole, je ukrao dostavno vozilo da bi se na vreme vratio u zatvor  koji se...

nalazi u Versaju objavili su policijski izvori.

U obližnjoj opštini Viroflaj, dostavljač je parkirao je svoje vozilo i neoprezno u njemu ostavio ključeve za kontakt.

To je je primetio 29-godišnjak zatvorenik na zatvorskom odsustvu koji je bio inače, u zatvoru poluotvorenog tipa služi kaznu izrečenu za prekršaj s drogom.
Uskočio je u kamionet da bi se što pre vratio u zatvor, u koji je i stigao na vreme, ali ga je sustigla policija.

Pijani zatvorenik prilično se poprilično žurio da stigne na vreme u zatvor tako da je prilikom vožnje  štetio dsotavno vozilo - kamionet i slomio retrovizor.

Usput je ukrao dokumenta dostavljača koje je pronašao u kamionetu, a kada su ga upitali šta kod njega radi lična karta dostavljača, rekao je da mu je to poslodavac.

Baksuzni pijani zatvorenik koga je policija uhapsila u ukradenom dostavnom vozilu - kamionetu odmah je izveden pred sudiju.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1