Najzanimljiviji sajt Balkana

Debra Dementrio
Debra Dementrio iz Newcastle-a je u nedelju listala fotografije na svom mobilnom telefonu kad je ugledala jednu od koje se navodno prestravila...

Mutan prizor nje kako spava snimljen iz podnožja kreveta ispunio ju je neopisivim strahom

"Nije bilo nikoga u kući u to vreme – bila sam totalno izvan sebe", rekla je majka dvoje dece. Njen stariji sin otišao na posao 45 minuta ranije, a mlađi je bio s ocem. Kuća je bila zaključana, nedirnuta od večeri pre, a nije bilo nikakvih tragova provale

Znam da se to ne sme, ali mobilni telefon mi je bio ispod jastuka kad sam zaspala i bio je onde kad sam se probudila. Proučavala sam sliku neko vreme kako bih procenila kretanje, ali vidite i sami da su mi obe ruke sa strane, tako da to nije mogao biti ni selfi. Uz to, oči su mi poluotvorene, da je neko bio u sobi, sigurna sam da bih ga videla. Uverena sam da nije bilo nikoga u kući", tvrdi Debra.
Fotografija koju je navodno uslikao duh
Zastrašujuća fotografija ne da joj mira i ne prestaje da razmišlja o tome kako je nastala. Istražitelj je proučio sliku i priznaje kako je strašna.


"Duhovi svašta čine da bi nam privukli pažnju. Ako je neko preminuo u poslednjih godinu dana, to bi mogao biti on", objasnio je.

Debra je izgubila roditelje, ali ne nedavno. Ipak, priznaje kako ovo nije prvi put da joj se događaju čudne stvari. Fotografije s poslednjeg sinovog rođendana navodno su ulovile duhove pokojnih članova porodice.

Što se ove najnovije tiče, prijatelji su je savetovali da ode na policiju kako bi se umirila, ali zasad neće preduzeti toliko drastične korake.

Nada se da će joj neko od ljudi ponuditi odgovor na pitanje ko ju je mogao uslikati u krevetu.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala