Najzanimljiviji sajt Balkana

Charles Trippi ginisov rekord najviše vlogova na youtube

Jutuber i dupli Ginisov rekorder Charles Trippy iz SAD-a, sa youtube kanala "Charles and Allie" poznatiji kao CTFkC sa svojih 1,441,229 miliona pretplatnika - zaradio je ponovo Ginisov svetski rekord za najviše objavljenih  dnevnih video snimaka - vlogova ...

Ovaj 34-godišnji jutuber ima najdužu video seriju dnevnih vlogova "Charles and Allie" na YouTube-u neverovatnih 3.653 video snimaka - vlogova službeno do 1. maja ove 2019.godine.

Pa je s ovim zaradio po drugi put titulu youtbera sa najviše postavljenih dnevnih video snimaka na youtube.

 
Ovo dostignuće ide uz njegov prethodni rekord za uzastopne dnevne lične video blogove objavljenih na YouTube-u, koje je prvobitno osigurao 2013. godine, a zatim ponovo postavio i potvrdio rekord 2017. godine.Još 2009. godine, Čarls je pomislio da bi bilo zabavno dokumentovati njegov život za jednu punu godinu i ubrzo se taj poduhvat pretvorio u desetogodišnju karijeru youtubera sa posvećenom bazom pretplatnika (subscribera) iz celog sveta.

"Kada sam počeo da snimam svakodnevno, nikada nisam očekivao da ću imati priliku da podelim svoj život i upoznajem milione ljudi širom sveta! To je bio najluđi doživljaj koji nikada nisam mogao da zamislim."

Sada, 10 godina kasnije i rođenjem svoje prve bebe, odlučio je da prestane sa objavljivanjem dnevnih video snimaka (vlogova) kako bi proveo više vremena sa svojom porodicom

Uz 10 godina emitovanja video snimaka-vlogova Čarls misli da će to biti veoma teško da će iko oboriti njegov rekord I njegov savet svakome ko razmišlja o pokušaju je jednostavan: "nemojte ni pokušavati!".

Čarl je inspirisan da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda, jer je dok je bio mlađi njegovi roditelji su imali kopiju knjige Ginosvi rekordi iz 1970-ih i uvek je mislio da bi bilo kul da se njegovo ime jednog dana nađe.

Sada kao dupli ginisov rekorder, ostvario je taj san. Ovo je njegov poslednji video zapis - vlog. 
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1