Najzanimljiviji sajt Balkana


Jedan nemenovani 66 godišnji čovek čije ime mediji ne navode iz grada Bowie (Bui) udržavi Merilend čistio nered sa stola za kafu u restoranu kada je otkrio zaboravljeni "Powerball" lutrijski tiket...

Taj zaboravljeni nečiji lutrijski (greb) tiket doneo mu je džek pot u iznosu od 50,000. dolara!

66-godišnji nemenovani čovek rekao je zvaničnicima Mariland Lutrije da je doneo dobitni tiket i da bi želeo da mu svotu tj lutrijski jack pot "Powerball"-a  isplati dotična lutrija.


On je dobitni zaboravljeni lutirjski tiket pronašao 8. juna kada je u restoranu Rips u gradu Bui, čistio nered i zaboravljene nakupljene novine sa stola za kafu.

Čovek je rekao da je tek kada je počistio sto, ponovo je seo te pogledao lutrijski tiket i proverio dobitne brojeve sa tiketa za svaki slučaj, što mu je na kraju donelo nagradu od 50.000 dolara.

Pobednik odnosno dobitnik je rekao da je bio šokiran otkrićem te je pozvao svoju ženu, koja je mislila da se šali s njom.

Supruga je rekla da još uvek odbija verovati da je nagrada tj džekpot stvarna sve dok ček od lutije ne stigne u njen dom odnosno ne  "legne" na račun

Nemenovani 66-godišnjak rekao je medijima da planira da iskoristi svoj dobitak za isplatu zaostalih računa i naravno malo da se razbaškari novcem.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1