Najzanimljiviji sajt Balkana


Čudan provalnik uočen na sigurnosnom video snimku koji je upao u jednu u kuću u Filadelfiji i  ostao u kući  satima a da pritom nije ukrao ništa.!..

Nemenovani muškarac je ušao u kuću u nedelju oko 3:30 dok vlasnici kuće nisu bili tu. Na video snimcima kamere postavljene u kući iz njegovog ponašanja stekao se utisak kao da je pogubljen, da ne zna šta čini i čuje se da priča sam sa sobom.

"Molim te, ubij me. Neko bi trebalo da me ubije " ponavljao je.

Najpre je kreditnom karticom pokušao da pokrene senzor za otključavanje vrata, a zatim je izvadio telefon i seo, pre nego što je razbio prozor i ušao unutra.


Vlasnici kuće, muž i žena koji su u tom momentu bili u Nju Džersiju, primili su obaveštenje o alarmantnoj situaciji sa bezbednosnih kamera kada je čovek provalio. Zatim je ponovo ušao u kuću sat kasnije, a onda ponovo otišao, saopštila je policija.

Kada su došli kući, razgovarali su sa policijom, a svima je bila misterija to da ništa nije ukrao.

" Iskreno, izgledao je kao da je bio pijan i da je pokušavao da nađe mesto za spavanje" rekla je žena.

Posteljina i svi pokrivači u kući za svaki slučaj su oprani, a muž i žena se nadaju da će policija uhapsiti čudaka koji je počinio krivično delo.

"Nadam se da on čita ovo ili da će mu neko reći i pokušati da ukaže na to da je učinio glupost. Treba da dođe i da se izvini. Da smo bili kod kuće, sve je moglo da se završi na mnogo gori način" dodala je vlasnica.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1