Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:Automobil Mazda
Čudna krađa automobila dogodila se pre nekoliko dana dogodila u Kočanima, gradiću na istoku Severne Makedonije. Prema saopštenju policije, O. A. iz Kočana ...

majka je iskoristila trenutak nepažnje svoje ćerke A. A. pa je od nje ukrala ključeve od njenog automobila "mazda" prenosi "Telegraf.rs"

Majka koja je ukrala kćerci automobil nije htela samo da se provoza, već je imala sasvim druge namere...

Ona je falsifikovala ćerkin potpis i nakon overe kod notara ona je postala vlasnik ćerkine "mazde". Čim je dobila "papire", majka O. A. je ćerkin automobil poklonila svom dečku M. M.

Čim je za to saznala, ćarka A. A. je svoju majku O. A. prijavila MUP-u. Policija je ubrzo pronašla vozilo i vratila ga njenom pravom vlasniku.

Iz MUP Severne Makedonije su saopštili da istraga oko ovog neverovatnog slučaja još uvek traje.

Policija će kompletiranja policijske dokumentacije te u konsultaciji sa nadležnim javni tužiocem biće podneta krivična prijava protiv majke O. A. koja je kćerci ukrala autombil!Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1