Najzanimljiviji sajt Balkanamars drvo

Ovakava naslovna vest verovatno je "oduševila" ljubitelje teorija zavere! Jer oni tvrde da je NASA rover na Marsu pronašao ostatke drveća, kao i vanzemaljsku lobanju.!?...

Rover Curiosity od kad je na Marsu šalje redovno slike a NASA ih redovno objavljuje.Snimak koji je "procureo" prikazuje nešto veoma čudno i neverovatno!

Snimak pokazuje nešto što liči na stablo drveta i lobanju vanzemaljca! Ovaj čudan video klip odnosno slika postavljena je na You Tube kanal.

Po rečima vlasnika kanala, objekat koji predstavlja drvo i deluje kao da nije sa te planete. "Moguće je da se radi o ostacima marsovskog drveta koje je ugljenisano", kaže se dalje u poruci.

Drugi teoreičar zavere kaže da je do toga moglo da dođe usled jake solarne eksplozije koja je u trenutku oduvala atmosferu Marsa.

Kada se radi o navodnoj lobanji Marsovca, isti autor kaže da ima očne duplje i da su joj nos i usta povezani, baš kao kod ljudskih bića.

"Kada bi NASA radila svoj posao, ljudi bi znali istinu", kaže se u komentaru.

Naravno kao što uvek bude, svoje strane NASA tvrdi da su u pitanju samo čudni oblici ili kako neki tvrde da je obična fotomontaža, šta je u pitnaju ostavljamo vama na razmatrnje i vašu analizu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala