Najzanimljiviji sajt Balkanakjurositi
U najnovijem istraživanju NASA Curosity rovera na Marsu čiji je zadatak pravljenje fotografija i mapiranje planete Mars, otkriven je čudan oblik koji neodoljivo podseća na neko oružje!.....


Na Internetu je odmah došlo do komentara o ovom zanimljivom ali i čudno čudnom nepoznatom objektu koji liči na nekakav top.U komentarima se može pročitati da se radi o oružju vanzemaljaca, dok su opet skeptici tvrdeći da je reč o još jednoj lažnoj vanzemaljskoj uzbuni.
čudan objekat
Objekat koji je primetio Kjurositi (a koji možete videti na početku videa)  tj uslikao deluje kao da je napravljen od strane ljudi, više nego bilo koja druga do sad fotografisana anomalija na površini Marsa.Oblik o kome se vodi polemika, podseća na top namenjen protiv-avionskim napadima. "Oružje s Marsa"  ima zaobljenu osnovu u obliku kupole i spiralni produžetak koji podseća na deo cevi tj automatskog oružja.Takođe na videu koji možete odgledati vidi se i Marsova nedavno otkrivena kugla o kojoj smo već pisali.

Tako zagovornici postojanja vanzemaljske civilizacije pokušavaju da pronađu bilo kakav dokaz koji bi posvedočio o postojanju života na Marsu. Čim su objavljene fotografije, počela je potraga za porama i neravninama na snimcima za koje se veruje da zapravo mogu biti fosili tamošnjih živih bića.

Do sada su kružile glasine o otkrivanju fosila gmizavaca, ptica i jaja, pa čak i semafora, koji su lakoverne ljude ubedili da je nekada postojala civilizacija na ovoj planeti. Međutim, prva verovanja o ratobornosti civilizacije na Marsu došla su sa pojavom ovog objekta koji potvrđuje da su se vanzemaljci borili protiv neprijatelja pre nego što je nestao živi svet na crvenoj planeti Mars

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala