Najzanimljiviji sajt Balkana



piramide pod vodom
Čudne građevine pronađene su na dubini od 2.000 metara a koje su identifikovane uz pomoć sonara i okeanografa dr Mejera Ferlaga.Međutim vojska zaustavila sva dalja istraživanja.....

Drugi uređaji su pomogli naučnicima da otkriju da se dve džinovske piramide napravljene od nečega sličnom debelom staklu, a svaka od njih je veća od Keopsove piramide u Egiptu.

B. Mejer veruje da bi otkriće tajnih, čudnih piramida u centru trougla moglo da rasvetli slučajeve misterioznih nestanaka brodova i aviona povezanih sa Bermudskim trouglom.Na svojoj pres konferenciji na Bahamima, naučnik je objavio izveštaj sa sve koordinatama piramida i svojim posetnicama.

Okeanograf je posebno naglasio da je tehnologija nepoznata modernoj nauci, te da je dizajnirana na takav način da su piramide ispod vode. Možda će detaljnija studija vremenom dati rezultate koje je zasad teško zamisliti.

Bilo je više izveštaja o ovim piramidama. Američki okeanografi su još  1990. godine otkrili podvodne piramide koje su bile locirane tačno u centru Bermudskog trougla.Naučnici su analizirali sve podatke i zaključili da je površina savršeno ravna, te da je moguće da je od leda ili stakla. Piramide su tri puta veće od Keopsove piramide.

Ove vesti su bile senzacionalne i prodiskutovane na konferenciji u Floridi. Novinari su tada imali gomile slika i visokorezolucionih kompjuterskih podataka koji pokazuju trodimenzionalne piramide kao savršeno glatke, bez ikakvih algi ili pukotina.

Pitanje na koje niko nema odgovor je, kako su te piramide napravljene i kojim oruđem, na čak 2 kilometra ispod vode. Za sada ni ispitivanja ne mogu da se izvrše jer nedostaje tehnika i mašine za istraživanja na toj dubini.

Nameće se pitanje zašto je čitav slučaj zatvoren? Slučaj su preuzele vojne strukture, svi podaci su blokirani, a dalja ispitivanja su pod velom stroge vojne tajne.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Komentari  
Safet
# Safet 13-10-2014 15:27
Dobro juto, za to znam poodavno... Tačnije, kristalne su :)
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Zanimljivosti dana
# Zanimljivosti dana 14-10-2014 11:28
Drago nam je Safete da znate :) verujemo da će i ostali sada znati više o podvodnim kristalnim ( staklenim) kako god piramidama
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala