Najzanimljiviji sajt Balkana

zatvorska celijePolicijska čuvarka Ajša Gan (27) iz  zatvora u Reksamu u Velsu, provešće godinu dana iza rešetaka jer je ušla u ljubavnu vezu sa jednim osuđenikom. Zbog ljubavne veze sa osuđenikom čuvarka je ...

osuđena na godinu dana zatvora


Ona je uhapšena u novembru prošle godine nakon što se saznalo da su ona i zatvorenik Kuram Razak (29) imali intimne odnose.

Ajša je na sudu priznala sve što joj se stavlja na teret, a nakon izricanja presude odmah je poželela da poljubi svog dragog koji robija zbog više teških krađa.

Nakon što su se čuvarka i zatvorenik zbližili, Ajša se trudila da svom dragom obezbedi što bolje uslove u kaznenoj ustanovi, pa su tako u njegovoj ćeliji pronađeni mnogi zabranjeni predmeti, zbog čega je Kuramu povećana kazna za još osam meseci.

Ajšine kolege su šokirane, a šefovi kažu da će jednogodišnja kazna zatvora biti dobar primer za sve zaposlene u sistemu.

"Želimo da uverimo naše poštene, posvećene radnike u zatvorima da ćemo se obračunati sa svima koji se upletu u korupciju " poručio je inspektor Don Hempson.

On je pozvao sve zaposlene u zatvorima da obavezno prijave svoje kolege ukoliko uoče neke neregularnosti.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1