Najzanimljiviji sajt Balkana

dolariNeverovatna scena na ulicama Kolorado Spingsa! Pljačkaš banke je bacao novac u vazduh prolaznicima a potom je otišao do obližnjeg Starbaks kafea.... , seo ispred njega i sačekao da bude uhapšen od strane policije!

Muškarac sa belom bradom i brkovima opljačkao je jednu banku u Kolorado Springsu, a zatim počeo da baca plen u vazduh, poželevši prolaznicima "srećan Božić", prenosi BBC.Policija je saopštila da je "stariji belac" opljačkao Akademi banku dva dana pre Božića, u ponedeljak u vreme pauze za ručak.

Očevici su rekli da je opljačkao banku, izašao na ulicu i počeo da baca novac u vazduh, uzvikujući: "Srećan Božić, Srećan Božić!"

Kada je odradio svoje kako smo gore naveli u tekstu čovek je otišao do obližnjeg Starbaks kafea, seo ispred njega i sačekao da bude uhapšen.

Policija u Kolorado Springsu identifikovala je osumnjičenog kao Vejna Olivera (65) i navela da nema indicija da je imao pomagače prilikom pljačke banke.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1