Najzanimljiviji sajt Balkanakrater mesec
Na jednoj fotografiji Meseca iz 1968 godine,koju je uslikao Lunarni izviđački orbiter, vidi se obrisi nečega što veoma podseća na vanzemaljski  brod koji je dug najmanje 16 kilometara gde leži  u mesečevom krateru zvanom Manilius ?....


Fotografiju iz 1968.godine sada analiziraju internet korisnici  u snimku koji je 4. oktobra postavljen na “Jutjub”. Na uslikanoj fotografiji se ukazuje na svetlosti i senke navodne letelice.Većina objekta je osvetljena suncem, ali je deo u senci kratera, čiji je prečnik oko 34 kilometra. Ono što bi bilo kokpit svemirskog broda, nalazi se u senci
mesec
U postu objavljenom na blogu “UFO Sightings Daily” od 5. oktobra tvrdi se da je misteriozni objekat (svemirski) vanzemaljski brod kojeg tajno proučava američka svemirska agencija NASA. Dodaje se da je navodna letelica pravi cilj predstojeće "Apolo" misije na Mesec.

"Svemirski brod" fotografisao je Lunarni orbiter III , koji je poslat 1967. da napravi mapu Meseca za buduće "Apolo" misije.Pre ovog objavljivanja snimka u oktobru, fotografija je prvobitno otkrivena oktobra 2007 godine i on njoj se raspravljalo na forumima.
mesec
Jedno od mogućih objašnjenja tada je bilo da je objekat optička iluzija uslovljena oblikom kratera, a ne svemirska letelica na njegovoj površini. Međutim, konture objekta i senka koja pada sa ivice kratera, ne idu u prilog takvom objašnjenju.

Još čvršći dokaz da je nekakav veštački objekat na mesečevoj površini su ostaci nečega što liči na  put, dugog oko 100 kilometara, koji se vide na istoj fotografiji.

“Put” je iznenađujuće prav i pokriva čitavu širinu fotografije Orbitera, što govori da je još duži. To dalje ukazuje da ovo nije prirodan oblik na lunarnoj površini.Iznenađuje činjenica da se o ovom putu nije raspravljalo ni na snimku, ni na blogu "UFO Sightings Daily"
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala