Najzanimljiviji sajt Balkana
Mars površina planete

Još jedna intrigirajuća fotka nam dolazi s Marsa!(MRO) Mars izviđački orbiter  koji kruži oko crvene planete Mars napravio dosta fotografija.Ipak jedna od takvih fotograija koje je napravio je veoma interesantna, misteriozna ali i najzanimljiva od svih dosadašnjih fotografija....
 
Na fotografiji koju možete videti u sredini teksta kako stručnjaci navode, prikazan misteriozni objekat koji je oboren na površinu Marsa negde između februara 2012. i juna 2014. godine.
 
Stručnjaci NASA-e pokušavaju da izračunaju veličinu tog objekta koji je napravio popriličan krater i zacrnio okolni teren na marsovoj površini. Dok NLO stručnjaci kao i ljubitelji vanzemaljaca veruju da je ovo pravi srušeni  NLO na površini Marsa!
 
NLO stručnjaci koji su analizirali sliku kažu da se objekat u obliku diska može jasno uočiti u samom krateru, a neki zaključuju da je objekat od metala pošto odbija sunčevu svetlost.
 
Brojni lovci na NLO-e veruju da je ovo jedan od najboljih dokaza koji ukazuje na postojanje vanzemaljskih bića i objekata u našem solarnom sistemu kao i po celom svemiru!
 
Misteriozni objekat u obliku diska se srušio u region koji se naziva Elizijum Planicija, što je najveći vulkanski region na Marsu posle Tarzisa, a dimenzije regiona su oko 1.700 x 2.400 km.

Nepoznati objekat na marsu NLO ili nešto drugo?
 
Krater je oko 12 metara širok, izjavila je član tima HiRISE (HiRISE je skraćenica od kamere na MRO-u) Ingrid Daubar iz NASA Jet Propulsion Laboratorije u Pasadeni  Kalifornija.
 
" Svemirski objekti koji  padaju na površinu Marsa stvarajući kratere udaraju o površinu veoma velikim brzinama - prosečno 22.000 milja na sat (ili oko 35.400 km/h) - i gotovo uvek takvi svemirski predmeti budu u potpunosti uništeni u tom procesu padanja kao i udara na kraju" dodala je Daubar.
 
Da li je moguće da je meteorit pao na crvenu planetu ili su NLO stručnjaci zaista u pravu kada kažu da se leteći tanjir (NLO) srušio na površinu Marsa? Na ovaj odgovor još uvek se zvanično čeka naravno, vama prepuštamo da sami donesete svoj zaključak o čemu je ovde reč?

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala