Najzanimljiviji sajt Balkana

Lamborghini dečak usaAvantura petogodišnjeg Adriana Zamarripija, koji je pobegao u automobilu svojih roditelja kako bi si kupio Lambordžini i koga je uhvatila policija na autoputu dobila je svoj nastavak...

Potez dečaka kao i obrazovanje njegovih roditelja mnogi su osudili, a kako se čini i ne mnogobrojni vlasnici Lambordžinija koje je oduševila upornost i hrabrost 5-godišnjaka.


Mnogi od njih ponudili si porodici Zamarripi da provozaju dečaka, a ponudu Jeremyja Nevesa porodica je i prihvatila. Adrian je dobio priliku provozati se u mat crnom Huracanu i tako si ispunio svoj san, piše ABC 33/40.


Jeremy Neves svoj potez objasnio je na Facebooku i naveo:

" Sada razumem zašto tako malo dece kad odraste prati svoje snove. Svaka televizijska stanica objavila je ovu priču i bilo je na hiljade komentara o 'nagrađivanju lošeg ponašanja' i 'taj klinac trebao bi biti kažnjen' i svakojakih ružnih komentara o njegovih roditeljima i 'strancu s Lambom' (meni). Želite li znati što je bila prva pomisao koju sam ja imao kad sam čuo tu priču? Taj dečak će imati srećan i uspešan život. I ja sam roditelj. Razumijem važnost obrazovanja naše dece... Ali moj izbor je uključiti edukaciju i ohrabrenje u dobre karakteristike, ne samo u loše izbore.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1