Najzanimljiviji sajt Balkana

Star Wars Galactic StarcruiserKompanija Disney će od ove 2020.godine početi da prima rezervacije za hotel koji već pravi a koji će biti namenjen ljubiteljima kultnih filmova "Star Wars" (Ratovi Zvezda), hotel će nositi naziv "Star Wars: Galactic Starcruiser"....

Ovaj Star Wars hotel će nuditi dvodnevni odmor u "Star Wars" svetu, tako što će posetioci imati simulaciju putovanja, odnosno lansiranja u svemir.


Osim raznih simulacija iz filmova, i sam hotel će biti uređen tako da ima što više sličnosti sa filmovima, pa će tako kreveti biti slični onim koje je Čubaka koristio.


Kompanija Dizni će od ove godine početi da prima rezervacije za hotel koji je namenjen ljubiteljima kultnih filmova, a hotel nosi naziv Star Wars: Galactic Starcruiser.
Star Wars Galactic Starcruiser sl2          (mogući izgled soba u hotelu Star Wars Galactic Starcruiser)
Ovaj hotel će nuditi dvodnevni odmor u "Star Wars" svetu, tako što će posetioci imati simulaciju putovanja, odnosno lansiranja u svemir.

Osim raznih simulacija iz filmova, i sam hotel će biti uređen tako da ima što više sličnosti sa filmovima, pa će tako kreveti biti slični onim koje je Čubaka koristio.
Star Wars Galactic Starcruiser                        (mogući izgled hotela Star Wars Galactic Starcruiser)
"Star Wars: Galactic Starcruiser je potpuno novi tip iskustva. Živećete u velikoj Star Wars priči", izjavila je producentkinja Diznija En Morou Džonson.

Rezervacije će biti omogućene ove godine, ali prvi gosti će moći da posete hotel 2021. godine. Hotel se nalazi u rizortu kompanije Volt Dizni na Floridi, a imaće samo 68 soba za one koji žele da proživljavaju priču čuvene sage.
Star Wars Galactic Starcruiser sl3Kako još nije otvoren hotel, a ni rezervacije, zvanično nisu objavljene cene, ali Space.com navodi da je moguće da se radi o 3.000 dolara po osobi za dva dana iskustva.!

Pa sad ko voli nek'izvoli ili ko ima toliko novca a za nas koji nemamo tu su slike kako bi on (eventualno) trebao da izgleda Uživajte !Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1