Najzanimljiviji sajt Balkana

Guns N Roses bend  davne 1987 godine

Svetski poznata rok grupa (bend)  ''Guns 'N' Roses'' podnela je tužbu protiv pivare u Koloradu zbog povrede zaštitnog znaka-logoa grupe, jer dotična tužena pivara jednu vrstu piva prodaje pod nazivom "Gans n 'Roze"....

Legendarni bend (rok grupa) tvrdi da je Oskar Blues Brewery deo firme Canarchy Craft Brewing počeo da prodaje to pivo još 2018. godine bez odobrenja benda, preneo je "CNN".

Prodavana je i druga roba, kao što su šeširi, majice, čaše, nalepnice, dugmad i bandani sa logom Guns 'N' Rose, navodi bend.U avgustu prošle godine pivnica je pokušala da registruje logo, ali je povukla prijavu kada je advokat frontmena grupe Aksela Rouza i ostalih članova benda ustvrdio da je logo "zbunjujuće sličan" logou grupe Gans N 'Rouzis.
guns logo pivare i logo grupe Guns 'N' Roses

Iako je zamoljen da prestane da prodaje pivo, Oskar Bluz Brewery je rekao da će nastaviti prodaju do marta 2020. godine, navodi se u sudskim spisima.


Bend je zbog toga, kako se navodi u tužbi, pretrpeo i nastavlja da trpi, a verovatno će i nastaviti da ima trpi štetu u vezi sa zloupotrebom zaštitnog znaka, zaštićenog imena, poslovnom reputacijom i dobrom voljom.

" To je zato što ljudi misle da je brend piva nekako povezan sa nama" tvrde članovi benda ''Guns 'N' Roses''

Tvit sa zvaničnog sa naloga pivare iz novembra 2018. godine, inače, opisuje pivo nazvano po čuvenom bendu kao "lepljive peckave kruške i cvetne hibiskuse sa suptilnim ukusom hmelja".
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1