Najzanimljiviji sajt Balkanamars sumerska statua

Još jedno misteriozno otkriće na površini crvene planete Mars a koje je promaklo izgleda NASA-in stručnjacima. Po navodima lovaca na NLO-e, na fotografijama...

 koje je uslikao rover Curiosity može se videti glava misteriozne statue koaj neodoljivo podseća na sumersku statuu piše sajt ancient-code...

NASA rover Curiosity zadnjih meseci pravi veoma čudne fotografije koje dolaze s crvene planete - Mars. Na tim footgrafijama se mogu videti i kupole i razne druge građevine zakopane u marsovskom pesku.

Iako ima mnogih otkrića sa Marsa koja se mogu racionalno objasniti poput one da je to samo posledica pareidolije, dok isto tako ima puno onih za koje je nemoguće pronaći neko logično objašnjenje.

Takav je slučaj sa fotografijom na kojoj se može videti "drevna sumerska statua" poput onih iz drevne Mesopotamije. koje se mogu videti na anšoj planeti Zemlji .Stručnjaci za NLO-e kažu da se na fotografiji moež jasno razaznati lice statue s dva oka, nosom, ustima i tipičnom špicastom bradom karakterističnom za drevne sumerske statue.

mars sumerska statua sl2

                                                        (kiliknite za uvećanje)

Teoretičari drevnih vanzemaljaca veruju da su Anunaki kolonizovali i Mars i Zemlju, što se može objasniti činjenicom da su Sumeri pisali brojne mitove o Marsu.

Dakle, da li je ova statua zaostavština nekadašnje kolonije drevnih vanzemaljaca?

Ako su Anunaki bili na Marsu kao što se veruje, nema sumnje da na crvenoj planeti ima još tragova njihove civilizacije.Ono što je sigurno jeste da na fotografijama koje NASA-ini roveri šalju sa Marsa ima puno čudnih građevina.

Neki kažu da je prosto u ljudskoj prirodi da zamišljamo razne oblike, ali ima fotografija koje je zaista teško racionalno objasniti.Istraživači su pronašli brojne reference u tablama sa klinastim pismom za koje se veruje da upućuju na misteriozne Anunakije koji su pored Zemlje kolonizovali i Mars.

Prema modernim prevodima sumerskih i vavilonskih mitova, na crvenoj planeti je došlo do kataklizmičnog događaja koji se poklapa sa mezoameričkim mitovima o pernatoj zmiji koja je uništila Mars.

Možda je u crvenu planetu udarila kometa ili asteroid, uzrokujući niz katastrofa koje su pretvorile Mars u izolovani i nenaseljivi svet.

Da li je rover Curiosity ovoga puta zaista našao pravu statuu na površini Marsa? Da li je moguće da je ova statua, čije karakteristike su više nego jasne, povezana sa drevnim Anunakijima i drevnim Sumerima?

Iako će mnogi ostati skeptični povodom ovog otkrića i mnogih drugih otkrića sa Marsa, postoji više nego dovoljno dokaza koji podržavaju teoriju da je Mars bio naseljiv i naseljen u dalekoj prošlosti.

Otkriće drevne marsovske atmosfere, tekuće vode, metana i biološki korisnog azota na površini Marsa ukazuju na to da je ova planeta sigurno na neki način povezana sa životom na Zemlji.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala