Najzanimljiviji sajt Balkanatannta es 100 uredjaj merenje mirisa
Svi znamo kada dođe leto da je neprijatan telesni miris - smrad, realnost letnje svakodnevnice . Da bi saznali da li vaše telo miriše ili smrdi tu je japanski uređaj Tanita ES-100...  uređaj koji će utvrditi koliko vaše telo miriše ili smrdi.

Tanita, kompanija iz Japana, proizvela je gedžet (uređaj) koji meri vaš "smrad" odnosno koliko mirišite ili smrdite.

Gadget (uređaj) meri vaše mirise u rasponu skale intenziteta 0 do 10 (ako ste na nuli, nema brige vi mirišite, međutim, ukoliko ste na desetki, u pitanju je crvena uzbuna , to jeste, mnogo smrdite).
tanita es 100 uređaj
Tanita ES-100 radi na sličnom principu kao i policijski tkz "balon". S tim što ovaj uređaj ne meri alkoholne, već parametre koji ukazuju na vonj odnosno čestice substanci i nakon 10 sekundi dobjate rezultate.


Japanski uređaj za "smrad" ES-100 funkcionište tako što uključite uređaj, okrenete senzor i uperite ga na deo vašeg tela koje biste hteli da proverite.

Takođe ovaj japanski uređaj kazuje i da li je korisnik preterao sa parfemom ili kolonskom vodom, što ume da bude jednako smrdljivo koliko i neprijatan miris- vonj.

Zamenjivi senzor Tanita ES-100 uređaja može izdržati do 2.000 upotreba ili oko godinu dana. Iz kompanije Tanita smatraju da će osobe u 40-im i 50-tim godinama najviše biti zainteresovane za ES-100,

Prodaja ES-100 već je krenula a cena mu je oko 125 dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala