Najzanimljiviji sajt Balkana

psy  GANGNAM STYLEJužnokorejski i svetski megahit pesma PSY-a ''Gangnam Style" , bio je najgledaniji video i najslušanija pesma na servisu "You Tube " u zadnjih pet godina, ali od danas više to više nije.!....

Tu titulu (trenutno) sada drži drugi muzički spot - pesma "See You Again" 

Pesma odnosno balada Wiz Khalifa i Čarlija Puta "See You Again" je dosad pregledana 2.895.779.125 puta (u trenutku objave ove vesti).
To znači da je gore pomenuta  pesma  ukupno strimovana 21.759 godina.!

Da je jedna osoba slušala ovu pesmu svako od tih puštanja zaredom, morala bi početi u jeku poslednjeg ledenog doba, da bi sa slušanjem završila na današnji dan .

Pesma je napisana za akcioni film "Paklene ulice 7" (Furious 7) i posvećena je poginulom glumcu Polu Vokeru. Bila je i najprodavanija pesma na svetu u 2015. i dobila je nominacije za nagrade Gremi i Oskar.

Međutim, velike su šanse da će YouTube slava hita Wiz Khalife "See You Again" biti kratkog veka, jer mu preti letnja hit pesma Luisa Fonsija "Despacito"

Luisova pesma "Despacito" je za samo pola godine prikupila (dok ovaj tekst pišemo) 2.484.426.964 pregleda tj gotovo 2,5 milijarde pregleda tj slušanja pesme - spota.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1