Najzanimljiviji sajt Balkana


U Dubaiju je predstavljena skupa i najluksuznija bočica parfema "SHUMUKH", parfem sada drži i Ginisov Rekord za najveći broj dijamanata,postavljenih na jednu (bocu) bočicu parfema....

Ukupno na ovom parfemu se nalazi sa 3.571 komad dragog kamenja! Osim dijamanata (kojih ima najviše) tu se mogu naći i ostali pleminiti metali poput zlata, srebra, biseri i topaza.

Novi univerzalni miris koji proizvodi S"pirit of Dubai Parfumes" (deo Nabeel Perfumes Grupe) takođe je spada i u jedan od kao najskuplji i najluksuznijih unisex parfema na svetu čija je cena 1.295 miliona dolara.!

Bočicu je dizajnirao Asghar Adam Ali Ibrahim .


Korisnici ovog dijamantskog parfema mogu da podešavaju visinu i pravac prskalice pomoću daljinskog upravljača.

U znak poštovanja "The Spirit of Dubai", predstavio je SHUMUKH, koji na arapskom jeziku znači 'zaslužuje najviše'  i  ujedinio je umetnost nakita i parfimerije kako bi stvorio jedinstveno remek-delo te stvorio proizvod koji "pripoveda priču o Dubaiju kroz sedam osnovnih elemenata dizajna".
                                                         (kliknite  na sliku za uvećanje) 
To su: biserno ronjenje (Durra); sokolarstvo (Baz); Arapski konji (Abjar); ruže (Narjesi); luksuz (Haibah); Arapskim gostoprimstvom (Divan) i statusom Dubaija kao "grada budućnosti" (Aamal).

SHUMUKH ima 3 litre parfema i sastoji se od najboljih prirodnih sastojaka koji potiču iz najudaljenijih kutaka sveta. a sam miris opstaje na koži gotovo 12 časova.

Parfemska dijamntska bočica (boca) koja je ušla u Ginisovu Knjigu Rekroda kao boca s najviše dragog kamenja na sebi je prikazana na Fashion Avenue u Dubaiju kao deo ART + serije.

Pogledajte video:
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1