Najzanimljiviji sajt Balkana

stara avio karta united airlines
Verujemo da se i vi slažete da nema ništa gore nego kada pronađete u kući neku staru stvar na primer vaučer ili poklon bon koji je istekao i ne može se više iskoristiti....

Uglavnom tada počnemo da razmišljamo šta smo mogli tada kupiti u to vreme ili gde smo mogli otići s tim vaučerom - poklon bonom

Ipak amerikancu Džoniju Volkeru koji sada živi u  Greensborou, se ipak posrećilo sa starom avionskom kartom, on je uspeo da iskoristi staru avionsku kartu!

Dok je čistio prostor ispod kreveta, Walker je pronašao je avionsku kartu koju je kupio davne 1999. godine  za relaciju Nashville – Sacramento kada je planirao otići na venčanje svastike i njenog muža. Ali spletom okolnosti Džon ipak nije otišao.

Tada je aviokompaniji "United Airlines" poslao e-mail i tražio povrat novca, ali su mu rekli da to nije moguće. Umesto toga,iz gore navedene avio kompanije su mu preporučili da avio kartu sačuva i iskoristi ju za drugi put kad će putovati.

Te su mu na kraju rekli i to da je njihova karta "iskoristiva zauvek" Naravno, nisu mislili da će John Walker čuvati gotovo 19 godina.


Džon je svoju zaboravljenu avio kartu pronašao dok je pravio generalno čišćenje kuće, pronašao je kutiju sa starim dokumentima među kojima je bila i ta davnozagubljena neiskorištean avio karta.

Tada je on nazvao je aviokompaniju, i lutao od odela do odela aviokompanije, ali nito nije znao šta učiniti s toliko starom kartom. Zbunilo ih je i to što papirnate karte ne koriste već gotovo 10 godina.

Korisnička služba nazvala ga je nakon par dana i objasnila mu da je kompanija United Airlines 2002. bankrotirala te da su sve takve karte postale bezvredne, pa i njegova ta "zauvek iskoristiva" aviokarta.

Ali na Džonovu radost, kompanija mu je, zbog bizarne situacije, ipak odlučila dati zamensku kartu, odnosno vaučer u vednosti te karte. Jedino što je trebao je poslati im svoju kartu poštom, a elektronski vaučer dobio je na svoj privatni e-mail.

Na kraju sada Walker još ne zna gde želi putovati s novim dobijenim vaučeromDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1