Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: tetoviranje
Hose Tores iz Hjustona u Teksasu istetovirao veoma ponižavajuću poruku preko celih grudi da bi povratio i pridobio opet poverenje svoje supruge...

 

Vraćanje poverenja u odnos nakon što je partner bio neveran može biti izuzetno teško. U mnogim slučajevima izneverena strana ne može da pređe preko prevare i stvari se nikada ne vrate u normalu.

Da bi pridobio poverenje svoje žene nakon što je bio neveran, Hose Tores istetovirao je vrlo ponižavajuću poruku preko celih grudi:

"Ja, Hose Tores, dobrovoljno radim tetovažu 2. januara 2019. godine da bih povratio poverenje svoje žene nakon što sam naneo mnogo bola i patnje našem braku. Ja sam lažov, varalica, manipulator, ljubitelj prostitutki, nepošten i nepristojan."
tetovaža poruka supruzi Hosea na grudima

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama sa natpisom:

"Ništa kao lepo pismo za početak godine" i privukla je ogromnu pažnju ljudi koji su potom sukobili svoja mišljenja. Pa, ako ništa drugo, znaće da je pokušao.



Mnogi su istakli da je to strašan način da se žena vrati - i da će za njega biti neverovatno nezgodno kada ponovo postane samac.

"Bolje započnite štednju za te sesije laserskog uklanjanja I taj razvod jer su garantovali i jedno i drugo", napisao je jedan korisnik Tvittera.

Nažalost, Jorge priznaje da postoji i nekoliko pravopisnih grešaka u dizajnu - koje Jose nije shvatio pre nego što je zauvek istetovairao na svojoj koži.




Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar




Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1