Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: tetoviranje
Hose Tores iz Hjustona u Teksasu istetovirao veoma ponižavajuću poruku preko celih grudi da bi povratio i pridobio opet poverenje svoje supruge...

 

Vraćanje poverenja u odnos nakon što je partner bio neveran može biti izuzetno teško. U mnogim slučajevima izneverena strana ne može da pređe preko prevare i stvari se nikada ne vrate u normalu.

Da bi pridobio poverenje svoje žene nakon što je bio neveran, Hose Tores istetovirao je vrlo ponižavajuću poruku preko celih grudi:

"Ja, Hose Tores, dobrovoljno radim tetovažu 2. januara 2019. godine da bih povratio poverenje svoje žene nakon što sam naneo mnogo bola i patnje našem braku. Ja sam lažov, varalica, manipulator, ljubitelj prostitutki, nepošten i nepristojan."
tetovaža poruka supruzi Hosea na grudima

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama sa natpisom:

"Ništa kao lepo pismo za početak godine" i privukla je ogromnu pažnju ljudi koji su potom sukobili svoja mišljenja. Pa, ako ništa drugo, znaće da je pokušao.Mnogi su istakli da je to strašan način da se žena vrati - i da će za njega biti neverovatno nezgodno kada ponovo postane samac.

"Bolje započnite štednju za te sesije laserskog uklanjanja I taj razvod jer su garantovali i jedno i drugo", napisao je jedan korisnik Tvittera.

Nažalost, Jorge priznaje da postoji i nekoliko pravopisnih grešaka u dizajnu - koje Jose nije shvatio pre nego što je zauvek istetovairao na svojoj koži.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1